top of page
Search
  • Writer's pictureHenrik

Vinter Tour i Smørum 10/3 2024 - Referat, resultater og rangliste

Koldt og blæsende - Rigtigt koldt og blæsende var det i Smørum, da tredje afdeling af Vinter Tour 23-24 blev afviklet. Det kunne ses på scores - men ikke alles.


Hans Peter Jacobsen holdt sammen på det hele, og sluttede med en runde i 72 og tog dermed en sikker førsteplads. På trods af kun én deltagelse i Vinter Touren, rykker det H.P et godt stykke op på ranglisten.


Det samme gør sig gældende for manden på 2. pladsen. Christian Filtenborg. Lige hjemvendt fra træningstur til Tyrkiet i 20 grader og solskin. De forhold var ikke noget for Christian. Heller ikke golfbaner fyldt med træer og tjørne. Men bidende kulde og en relativt åben bane i DK det var mad. Ikke mere end 75 slag, skulle der bruges, før den tyrkiske plamage var skrubbet væk.


Men intet kunne ændre på, at Vinterkongen fra Vejle stadig er at finde i toppen af ranglisten. Med en 3. plads i 76 slag, cementerer Daugaard sin 1. plads på ranglisten.


Tillykke til vinderne og til alle der deltog - og ikke mindst klarede den bidende kulde.



Senest opdaterede rangliste ses hér:







Recent Posts

See All

MIDTFYN + ISHØJ

Tilmelding til Midtfyn lukker i dag kl. 1600 GolfBox Tournament Tilmelding til Ishøj lukker fredag kl.1200 Golf.dk | Ranglister via golfbox

Copenhagen Trophy presented by twoday Kapacity .

Copenhagen Trophy presented by twoday Kapacity blev endnu en gang afholdt på den udfordrende Royal Golf Club. Senior-herre rækken var rækken med flest repræsenterede. Flot af os:-) Der blev spillet go

bottom of page