top of page

OM SEGAF

VISIONEN

• SEGAF skal indgå i DGU’s visioner og strategier for Senior Elite spilleren

 

• SEGAF skal være med til at danne helhed i DGU og varetage Senior Elite spillerens interesser

 

• SEGAF skal bidrage med input

   til DGU omkring valg af baner og omkring turneringsafvikling af Senior Touren

• SEGAF vil lave turneringer og sociale arrangementer for Senior Elite spilleren

 

• SEGAF vil skabe internationalisering ved at samarbejde med udenlandske Senior foreninger om turneringer på tværs af landegrænser

 

• SEGAF vil forhandle sponsor aftaler til gavn for Senior Elite spillere • SEGAF skal være med til at danne netværk mellem Senior Elite spilleren

SEGAF VISIONEN model

VEDTÆGTER, REFERATER, GENERALFORSAMLINGER & REGNSKABER

Her kan du læse foreningens vedtægter,  diverse referater fra alle SEGAFs bestyrelsesmøder, møderne med DGU og fra generalforsamlingerne.

 

Du kan derudover finde SEGAFs regnskaber fra 2012 og frem. Har du brug for at læse referater ældre end på listen, så kan de rekvireres ved hendvendelse til SEGAF. 

Såfremt du ønsker at tage kontakt, gå da ind under Kontakt menu punktet og send os en mail, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Mere info om foreningen

Foreningens formål er, at skabe bedre vilkår for senior eliten ved at arbejde med DGU og andre relevante organer. SEGAF vil her igennem øve indflydelse på valg af baner, udtagelse af landsholdsspillere og i det hele taget at varetage senior elite spillernes interesser.

SEGAF etablerede allerede i 2002 SEGAF Mesterskabet, som er et mesterskab for såvel medlemmer som ikke medlemmer og tællende på DGUs ranglister. Mesterskabet afholdes hvert år på en dansk bane, valgt af SEGAF. Mesterskabet har fået nyt navn til SEGAF Open for herigennem at signalere, at det er et mesterskab for alle, der opfylder tilmeldingskravene. I 2008 blev der etableret et Danish Senior Open Amateur Championship. Denne internationale senior turnering er ligeledes tællende på seniorranglisterne.

Der blev i efteråret 2015 valgt en helt ny bestyrelse som har mange visioner om fremtiden for seniorgolfen i Danmark og ikke alene kun med tanke på elitespillerne. Bestyrelsen lægger også stor vægt på det sociale samvær. Det er vigtigt for os, at der er en god stemning og at vi har det hyggeligt sammen, når vi mødes rundt om i landet.

Det er bestyrelsens vision, at arbejde for senior spillerens vilkår, skabe de bedste rammer og arrangerer spændende turneringer mm. for Senior spillerne. SEGAF medlemmer vil blive tilbudt SEGAF arrangerede turneringer og andre arrangementer til en favorabel pris, i forhold til ikke medlemmer.

Jo flere medlemmer i SEGAF, jo mere indflydelse kan vi øve overfor DGU og andre organer og derved skabe bedre vilkår for Senior golfen i Danmark.

Så støt op om SEGAF ved at blive medlem og lad os sammen arbejde for Senior golfen.

bottom of page