top of page
Search
  • Writer's pictureHenrik

Tour finale 2021 på Værebro

DGU Tour finale 30+ på Værebro Så blev årets finale stævne afviklet på Værebro's bane. Banen stod rigtig flot og blev rost meget i weekenden. Stor tak til greenkeepere og klubbens frivillige der havde haft travlt i dagene op til turneringen med at sikre de bedst mulige forhold til spillerne. Også en stor tak til til de frivillige, der hjalp til i weekenden, samt DGUs dommere og turneringsansvarlige, der sikrede alt gik rigtigt til. Hos Senior Damer vandt Janni Jepsen(+16), Trehøje GK, efter 1 huls omspil over Lisbeth Kruse Rasmussen, Randers GK. I Veteran Damer vandt Dorte Pyll Truesen (+21), Roskilde GK, foran Helle Zobbe Mortensen (+25), Værløse GK. Der var også flotte scores i I Midage herre rækken, hvor Nikolaj Hammergaard (-8), Royal GC ,vandt foran Lasse Vad(-6), Smørum GK. I Senior Herre rækken vandt Michael Brodersen, The Scandinavian, med en imponerende flot score i -7, foran Michael Flindt (-4), Ledreborg PGC. I Veteran Herre rækken vandt Jan Birger Nielsen (+5), Roskilde GK, foran Søren Bollerup Hansen(+9), Furesø GK. Sidst men ikke mindst vandt Svend Mathiasen (+16), Odsherred GK, foran Henning R. Jensen, Tollundgaard GK, efter to hullers omspil. Stort tillykke til alle vinderne. Link til resultater kan ses her : https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2794954/leaderboard/2741075