Search
  • Lars Remvig

Vinter Tour og HIO på Ledreborg

SEGAF Vinter-Tour 1, Ledreborg, 14.11.2020

Efter Lyngbygaard og Furesø var turen kommet til Ledreborg i rækken af turneringer under SEGAF’s Vinter-Tour. Ikke mindre end 40 spillere stillede op til start, og blev mødt med det flotteste efterårsvejr. Solen dukkede op ved 11-tiden og vinden havde helt lagt sig, så betingelserne var ideelle. Ydermere var oplæg på fairway tilladt, så der var lagt op til rigtig gode scores. Men så var der lige det med hurtige greens, og tricky – ja nærmest underholdende – hulplaceringer. F.eks. på toppen af en lille bakke eller på kanten af skråningen ned mod søen på 12. hul, hvor en spiller efter sigende havde fornøjelsen af et 5-put!! Første put en anelse for langt, så den løb ned og ud af green, 2. put op mod pinden blev for kort, og så trillede bolden tilbage og ikke alene ud af green men helt ned i vandet. Et chip ud af vandet blev lidt for langt, og efter 3 puts, kunne der så noteres en 9’er på kortet.

Men man kan jo som Lito Valencia vælge at se stort på bakker og dale på greens og slå bolden direkte i hul, som han gjorde på 17. hul. Tillykke til Lito.

Vinderne blev:

Brutto:

Lars Skjelmose -1 Jesper Happel par Michael Flindt +2

Netto:

Lito Valencia -2 Claus Spangenberg -2 Peter Bjulf Gindrup par

Egentlig havde Lars Skjelmose laveste nettoscore med -4, men man kan jo kun vinde èn præmie, så han måtte se netto præmien gå til anden side. Lito Valencia gik i brutto +2 lige som Michael Flindt, men blev henvist til 4. pladsen pga. højere hcp.

Netto gik Vito og Claus Spangenberg begge i +2, men da Vito havde lavest hcp. af de 2, så blev det ham der overtog 1. pladsen i netto rækken.

Tillykke til alle præmietagerne og til Lito med hole-in-one, tak til Ledreborg Palace Golf for en flot bane, hurtige greens og morsomme hulplaceringer😊, og tak til Michael Flint for at være behjælpelig med resultatopgørelsen og med opsætning og nedtagning af SEGAF tee-boks skiltene.

Vi ses igen søndag den 22.11. igen på Ledreborg til sæsonens sidste turnering.

Lars Remvig


facebook.png

© 2018 COPYRIGHT SEGAF / WEB DESIGNERNE

CVR: 34504938