top of page
Search
  • Writer's pictureHenrik

Vinter Tour i Smørum 10/3 2024 - Referat, resultater og rangliste

Koldt og blæsende - Rigtigt koldt og blæsende var det i Smørum, da tredje afdeling af Vinter Tour 23-24 blev afviklet. Det kunne ses på scores - men ikke alles.


Hans Peter Jacobsen holdt sammen på det hele, og sluttede med en runde i 72 og tog dermed en sikker førsteplads. På trods af kun én deltagelse i Vinter Touren, rykker det H.P et godt stykke op på ranglisten.


Det samme gør sig gældende for manden på 2. pladsen. Christian Filtenborg. Lige hjemvendt fra træningstur til Tyrkiet i 20 grader og solskin. De forhold var ikke noget for Christian. Heller ikke golfbaner fyldt med træer og tjørne. Men bidende kulde og en relativt åben bane i DK det var mad. Ikke mere end 75 slag, skulle der bruges, før den tyrkiske plamage var skrubbet væk.


Men intet kunne ændre på, at Vinterkongen fra Vejle stadig er at finde i toppen af ranglisten. Med en 3. plads i 76 slag, cementerer Daugaard sin 1. plads på ranglisten.


Tillykke til vinderne og til alle der deltog - og ikke mindst klarede den bidende kulde.Senest opdaterede rangliste ses hér:Recent Posts

See All

Italian Open 2024 (+60), 16.-20. april

Italien Open (60+) - 16-20 april. Kom godt i gang med sæsonen 2024 og vær skarp fra start når det løs til SEGAF Masters ugen efter. Årets eneste internationale turnering, som kun er for veteraner spil

Comments


bottom of page