top of page
Search
  • Writer's pictureHenrik

Vinter Tour - Furesø - d. 6 november + resultat

Updated: Nov 8, 2021

Så er der mulighed for at spille 27 huller på Furersø d. 6. november. Prisen er 400 kr og SEGAF giver en lille en efter matchen. Turneringen er ikke tællende, men der vil være en brutto og en netto række. Link til turneringen:https://bit.ly/Fursø-nov-2021

Til årets 2. Vinter-Tour turnering stillede 38 spillere op, og ligesom sidste år blev alle tre sløjfer i Furesø taget i brug. Vejret viste sig fra sin flotte side, så det holdt tørt det meste af dagen, og der var nyskårne huller på greens.

Der blev spillet både brutto og netto, og selvom teknikken drillede og kun ville vise nettoscores undervejs, fik vi kåret en række vindere til sidst.

Brutto

  1. Michael Flindt (-1 brutto)

  2. Michael Brodersen (+5)

  3. Claus Langer (+7)

  4. Jan Knudsen (+9)

Netto

  1. Thomas Schmidt (4 dårligere end hcp)

  2. Jan Birger Nielsen (5)

  3. Jens Erichsen (6)

  4. Søren Bollerup Hansen (7)

Præmierne bestod af rødvin, hvidvin og champagne fra Holger Frederiksens Eftfl. på Ordrupvej i Charlottenlund.

Banen fik megen ros for den flotte stand og de lækre greens, hvor bolden rullede fint og hurtigt (årstiden taget i betragtning). Enkelte syntes, at 27 huller er for meget på denne årstid (én, nok primært fordi det blev til en 11'er på sidste hul …), men alle kom rundt med masser af lys tilbage, og flere fik for første gang spillet Parkvej-sløjfen, der normalt ikke bruges til åbne turneringer.

De vindere, der ikke var til stede og derfor ikke fik overrakt deres præmie, kan kontakte turneringslederen og aftale nærmere.

Turneringslederen.

コメント


bottom of page