top of page
Search
  • Writer's pictureHenrik

Veteran landsholdet

Veteranlandsholdet


Igen i år vil der blive afviklet en officiel landskamp mod Sverige – det vil ske med et 6 mands hold på Falsterbo d. 15.-16. september. Der er fastsat følgende kriterier for udtagelsen af holdet:


Holdet består af 6 spillere og Michael C Flindt er kaptajn.

Spillerne udtages d. 21. august (efter DGU Senior Tour 3 i Aarhus) på følgende måde:


· Danmarksmesteren til DM for Veteraner.

· De 4 bedst placerede amatørspillere på Club Car Veteran Rangliste Herrer 2023

· Wildcard(s) der udtages af kaptajnen og DGU’s eliteansvarlige i fællesskab.


For at blive udtaget som danmarksmester kræver det en samlet placering i top 10 på Club Car Veteran Rangliste Herrer 2023.


For at have en rangering på Club Car Veteran Rangliste Herrer 2023 på udtagelsestidspunktet kræver det minimum 6 registrerede runder.

NB: Såfremt danmarksmesteren er blandt de 4 bedst placerede på ranglisten, går pladsen ikke automatisk videre til næste i rækken, og der udtages en ekstra spiller via wildcard. Det samme gør sig gældende ved afbud fra mesteren eller de 4 bedst placerede.


DGU stiller en mindre tøjpakke, samt staff bags fra Titleist, til låns i de to dage og der vil være tilskud til kost og broafgift.

Recent Posts

See All

116 spillere stillede til start i Furesø Midage og Senior Open. Tak til Furesø GK, frivillige og dommere for endnu engang at arrange og sikre, at vi havde en dejlig weekend. Du kan se alle resultater

bottom of page