top of page
Search
  • Writer's pictureHenrik

Veteran landsholdet

Veteranlandsholdet


Igen i år vil der blive afviklet en officiel landskamp mod Sverige – det vil ske med et 6 mands hold på Falsterbo d. 15.-16. september. Der er fastsat følgende kriterier for udtagelsen af holdet:


Holdet består af 6 spillere og Michael C Flindt er kaptajn.

Spillerne udtages d. 21. august (efter DGU Senior Tour 3 i Aarhus) på følgende måde:


· Danmarksmesteren til DM for Veteraner.

· De 4 bedst placerede amatørspillere på Club Car Veteran Rangliste Herrer 2023

· Wildcard(s) der udtages af kaptajnen og DGU’s eliteansvarlige i fællesskab.


For at blive udtaget som danmarksmester kræver det en samlet placering i top 10 på Club Car Veteran Rangliste Herrer 2023.


For at have en rangering på Club Car Veteran Rangliste Herrer 2023 på udtagelsestidspunktet kræver det minimum 6 registrerede runder.

NB: Såfremt danmarksmesteren er blandt de 4 bedst placerede på ranglisten, går pladsen ikke automatisk videre til næste i rækken, og der udtages en ekstra spiller via wildcard. Det samme gør sig gældende ved afbud fra mesteren eller de 4 bedst placerede.


DGU stiller en mindre tøjpakke, samt staff bags fra Titleist, til låns i de to dage og der vil være tilskud til kost og broafgift.

Recent Posts

See All

Vintertour 4 afviklet i Stensballegaard. Næste og sidste turnering i SEGAF Vintertour forgår på Ledreborg Golfklub. Lad os afslutte vintersæson med et brag. Tilmelding slutter onsdag 22/3 kl. 18:00...

Vinter Tour på Greve GK Så blev årets første Vinter Tour afviklet lige i tide inden snevejret igen ramte Danmark. Henrik Balle, The Scandinavian, var bedst i Brutto rækken med -2, foran holdkammeraten

Så har DGU offentliggjort udtagelses kriterierne, der gælder for udtagelse til herre landsholdet, der finder sted 5-9 september i Tjekkiet. Læs mere under SEGAF.DK/Turneringer

bottom of page