Search
  • Henrik

Spanish Amateur Senior Open 2019 - Men

Updated: Feb 25, 2019


Opdateret efter 3. og sidste runde)

>> Michael kunne desværre ikke fastholde de gode takter fra runde 1 og sluttede af med en total på 222 for de tre runder. Det rakte dog til en flot 14. plads, 10 slag efter vinderen Jukka, som førte fra start til slut.

Frank sluttede på en 50. plads med scoren 233.

Fra begge spillere lyder det, at det var på greens man skulle kæmpe og 3 put ikke var ualmindeligt på de hurtige greens (11 på Stimp meteren).

Alt i alt en god start for danskerne, da sæsonen kun lige er startet <<


Så er sæsonen i gang og første internationale turnering for Seniorer (mænd) afvikles i Sevilla. Vi har 2 danskere med, Frank Uldahl og Michael Flindt. Du kan følge dem på dette link. Der skulle komme et link til resultatlisten når de første kommer ind, alternativt når alle er inde i aften.

Michael Flindt fortsætter de gode takter fra 2018 og kom rundt i -3 og ligger på en flot 2.plads Frank Uldahl sluttede i +4 og ligger på en delt 37.plads. Turneringen føres af finen Jukka Lehtonen, der gik -4.

Link til startliste runde 2/resultat(kan ses i højre side af startlisten)

http://www.rfegolf.es/Lists/Resultados/Attachments/5615/INDIVIDUAL_SALIDAS2.pdfRecent Posts

See All

EM Hold Senior Herrer udsat 1 dag

*** Starten er udsat til i morgen onsdag, hvor der spilles en runde slagsspil, hvorefter landene placeres i de to grupper. Torsdag spiller man så 2 runder matchplay og fredag afvikles finale runden

facebook.png

© 2018 COPYRIGHT SEGAF / WEB DESIGNERNE

CVR: 34504938