Search
  • Henrik

Furesø Vinter Tour

SEGAF's efterårsturnering i Furesø lørdag d. 7. november 2020

I lørdags mødte 52 konkurrenceivrige seniorer, veteraner og superveteraner op for at dyste over Furesøs tre sløjfer. Som følge af det store deltagerfelt og det svindende lys blev turneringen afkortet til 24 huller over Hestkøbgaard, Farum og så Parkvej (hul 1-6).

Vejret viste sig fra den lidt fugtige side, men op ad dagen kom der lidt solskin, og kombineret med vindstille vejr endte det med at blive fantastiske golfbetingelser. Spillerne fremhævede især de flotte greens, som var hurtige og true.

Det viste sig da også i en række flotte scores!

Stillingen blev: Brutto 1. Michael Brodersen (-1) 2. Christian Langkilde (+1) 3. Michael C. Flindt (+2) Især Langkildes sidste 6 huller (Parkvej 1-6) tiltrak stor opmærksomhed, da han sluttede par-eagle-par-par-birdie-birdie! Fire under par på de sidste seks huller! Wauw! Netto 1. Christian Langkilde (-2) 2. Michael Brodersen (-1) 3. Jan Harding (-1) Næste turnering er allerede på lørdag, og der er fuldt spillerfelt. Derefter er der turnering, igen på Ledreborg, søndag d. 22. november, hvor der er enkelte ledige pladser tilbage. Link til resultattavlen: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/… En stor tak til Furesø GK for at stille banen til rådighed og vi håber på at kunne gentage arrangementet næste år.

facebook.png

© 2018 COPYRIGHT SEGAF / WEB DESIGNERNE

CVR: 34504938